Det har blivit ganska vanligt med klärvoajanta människor på senare tid. Eller det verkligen blivit vanligare kan kanske diskuteras. Mer sannolikt är nog att fått allt mer uppmärksamhet i medier på senare år. Du har säkert någon gång sett TV-program som Det okända eller den andra sidan och lagt märke till att andlig kraft är kanske något som hjälper, eller kanske de är ett resultat av att de här fenomenen fått mer uppmärksamhet och folk vill att de ska fungera, det är svårt att säga faktiskt.

Populära verktyg bland klärvoajanta medium.

Populära verktyg bland klärvoajanta medium.

För dem som kom med Den andra sidan och alla de spirituella medium som medverkar där. Där kunde man mer eller mindre regelbundet se ganska märkliga förmågor hos många av de skickliga spådamer medium som medverkat i programmet. Jag har blivit mer eller mindre mållös mer än en gång när jag sett det här programmet. . Tillräckligt bra, det finns en TV-show, men ändå. Jag väljer att tro att presentatörer och producenter fortfarande hade ett genuint intresse för faktiskt testa människors förmåga att kröna sina vinnare på rättsliga grunder. Allt du ser på TV: n är faktiskt inte nödvändigtvis fusk även om mycket är arrangerat på olika sätt och vis.

Men hur fungerar det rent praktiskt? Jag har genom åren kommit i kontakt flera klärvoajanta som erbjudit diverseförklaringar, och det som går igen är att de kan ta emot meddelanden i form av bilder, ord, eller kanske bara känslor.

När en klärvoajant sitter med en klient, hon går på en väg in energin i hon sitter med och känna energin av den andra biten från insidan. Var kan hon uppfatta en sådan sorg, eller hon kan veta att människor har en hög energinivå i att hon känner att hon måste resa för att komma i rörelse. Svårt att förstå för ”oss vanliga” människor, men inte mindre spännande.

Du kan till exempel få tag i skickliga medium med klärvoajant  förmåga på synskonline.se, en mycket bra spirituell sajt klicka här för att kolla in den. Där hittar du säkert någon som kan hjälpa dig med råd och tips vid svåra frågor och funderingar du brottas med. Vi kan nog alla behöver lite hjälp från någon som sitter på utsidan av våra liv ibland, och vem kan se det hela från utsidan.