Hur kan man tro att slumpmässigt utvalda spelkort i bland korten i tarot säger något om mig och mitt liv? Ja, Det är inte något som är så begripligt varje gång, men det är som med oss ​​människor att vi har en hjärna som ständigt försöker skapa ordning ur kaos, och därför tolkar och tolkar och försöker lösa gåtor som vi serveras, och ibland Jag tror att vi tenderar att över tolka, helt enkelt. Ibland tar vi säkert bygger på något som kanske är misstolkas också, så gå ut för att göra det självuppfyllande profetior. Det kan plötsligt gå fel plats, så man bör gå försiktigt jämfört med en som levererar spådomar, att tolka korten säger.

Det är inte bara det att vi kan komma till dem som ska lägga korten med en fråga eller mer, men vi har också ofta önska vad svaren ska vara, eller hur? Därför är det viktigt att trampa lite försiktigt, och för att hålla sitt förstånd i mitt i det hela.

Vi är andliga varelser. Vårt material kropp i vår materiella värld är en sorts illusion. Ja, vi lever här, andas här, tänker. Vi kan skada oss och vår fysiska kropp kan dö. Men energi – som jag personligen tycker är vad många kallar vår själ – det är förmodligen odödlig. Den använder den fysiska kroppen att leva detta fysiska liv, av skäl som vi uppenbarligen inte vet någonting om, men det är lätt att tro att det beror på att vi har något att lära sig på väg mot ett eller annat vi har inte den blekaste aning vad är. Även om många tror att de vet det också. Och kanske de gör? Personligen tror jag att vi lever flera liv. Jag tror att några har varit här många gånger och jag tror att dessa vet mer än oss. Eller har en känsla som är starkare än resten av oss för var vi kommer ifrån och vart vi är på väg efter detta.