Livsvalen i livet

Det är lätt att köra fast i livet. Alla känner förmodligen någon ibland visst tvivel angående sina livsval. Har jag valt rätt karriär, hur kan jag göra för att komma vidare? Ibland kommer svaret av sig själv. Men det är långt ifrån självklart. Om du nu har kört fast totalt och inte längre vet vad du ska dig till kan det vara klokt att ta hjälp av en utomstående. Många gånger kan det var klokt att prata med ett karriärmedium som, hjälper dig att komma in på banan igen. Anledningen att medium och spådamer som sysslar med sådant i vissa fall är ett bättre val än en ”vanlig” karriärcoach är att de har en helt annan utgångspunkt.

Det är inte alltid man klättrar uppåt på karriärstegen så lätt som den här killen gör.

Det är inte alltid man klättrar uppåt på karriärstegen så lätt som den här killen gör.

Din Karriär

Medan en arbetsförmedlare eller mer traditionell karriärcoach förmodligen kommer att fokusera på dina faktiska erfarenheter, din utbildning och annat världsligt kommer mediet att titta närmare på dina mer djupgående egenskaper, önskningar, förutsättningar. Kanske rentav ditt öde och dina själsligt betingande egenheten. Alltså vad du är ämnad och lämpad för på ett andligt och holistiskt plan snarare. Och det är faktiskt inte samma sak. Med den typen av kunskap,vad du faktiskt passar för och har störst potential ja det är en helt annan fråga-. Bara för att du läst ekonomin för år sedan och sedan arbetat med det under längre tid betyder ju inte det att du måste jobba med just detta för resten av livet. Samtidigt är det även så att många inte vet var deras sanna kall är. I vissa fall är det bara ett medium som kan ta reda på det.

Ofta är karriären en svår balansgång och det kan vara klokt att samråda med exempelvis en spirituell karriärcoach för att undvika ödesdigra snedsteg,.

Ofta är karriären en svår balansgång och det kan vara klokt att samråda med exempelvis en spirituell karriärcoach för att undvika ödesdigra snedsteg,.

Läs mer om mig här